kárpit, bútorszövet

Bútorkárpit, bútorszövet.

A kárpitos bútorok leglátványosabb alkatrésze a kárpit anyag, bútorszövet. Először ezt látjuk meg, ezt tapintjuk meg és rögtön meghatározó benyomást tesz ránk.
Ugyanakkor a kárpitanyagok, bútorszövetek rengeteg kérdést vetnek fel. Először is, hogy melyik típust válasszam? Milyen minőségű? Milyen tartós? Milyen tulajdonságai vannak?

Mi a jó minőségű, tartós anyagokat használjuk, ajánljuk, hiszen a gyenge silány minőségű anyagok hibái miatt is minket okolnak, hiába nem mi tehetünk róla. Ezét inkább úgy döntöttünk, hogy csak a jó minőségű anyagokkal dolgozunk az ügyfeleink nagy megelégedésére.

A kínálatunkban található vászon agyag, zsenilia és plüss anyag, bőrhatású és velúr anyag is. Kínáljuk a nagyon népszerű könnyen tisztítható, és a lemosható anyagokat is. Az utóbbiak a legnépszerűbbek a vásárlók körében, azon belül is a lemoshatóak.

A bútor felmérése alkalmával kollégánk szövetmintákat visz magával. Minden szövetet bemutat, elmondja a tulajdonságait, személyes tapasztalatit, és az igények ismeretében tanácsokkal segít a kárpit kiválasztásában.