heverő kárpitozás, felújítás

Heverő kárpitozás, felújítás.

A heverő a franciaágyhoz hasonlóan befolyásolja a mindennapi életünk minőségét. Igaz, hogy csak közvetetten, de befolyásolja. Ha nem megfelelő minőségű a fekvőfelület amin alszunk, akkor nem pihenjük ki magunkat és ezáltal a mindennapjaink sem telnek tökéletesen. Ha egy picit utána számolunk, akkor láthatjuk, hogy egy helyben az ágyban töltjük a legtöbb időt.

A hagyományos kárpitos heverők két féle megoldással készülnek. Az egyik a szivacsos heverő, a másik a rugós heverő. Mind a két esetben a leggyakoribb hiba a fekvőfelület összerogyása, kigödrösödése, ami tulajdonképpen az alvás minőségének megromlását eredményezi. Ezt a hibát az esetek nagy részében a fekvőfelület cseréjével lehet orvosolni.
A rugós heverő esetében is lehetőség van a fekvőfelület megerősítésére a rugósorok közé húzott szivacscsíkkal, ami az alvásminőség mellett az élettartamát is meghosszabbítja a heverőnek.
A kárpitozott heverők kárpitja ritkán kopik ki vagy használódik el, de egy ilyen mértékű felújítás során mindenképpen érdekes  kicserélni azt is.

A heverőket tisztességesen csak műhely körülmények között lehet felújítani a zaj, a kosz és a célszerszámok miatt.

Ha heverő felújítás előtt áll, akkor kérje ajánlatunkat.